Bavlněné povlečení v minulosti

09.11.2014 11:08

Přírodní materiály se používaly v dobách dávno nám minulých. Těšily velké oblibě především u králů, kdy bylo v módě objevování stále jemnější materiálů. Vychutnejte si luxus královských paláců a nechte se hýčkat povlečením ze 100 % přírodních materiálů.  Ložní prádlo z přírodních materiálů se v dnešní době těší veliké oblibě. Povlečení je vhodné pro alergiky a je naprosto šetrné k životnímu prostředí. Protože je velmi příjemné na omak a sladce se v něm usíná.
Probudíte se v krásném a na dotek v měkkém a velmi příjemném materiálu, který si dlouho zachovává svůj původní vzhled. Přírodní materiály jsou zárukou dlouhotrvající jemnosti. Můžete ho mnohokrát vyprat, přesto si zachová svůj přirozený vzhled. Další předností povlečení z přírodního materiálu je jeho skvělá chladící vlastnost, kterou oceníte zvlášť v letních měsících. Naopak v těch zimních vás ochrání před nepříjemným pocitem zimy. Budete si stále připadat jako byste se právě nacházeli v luxusním hotelovém pokoji osvětleném hřejícím slunečním svitem s výhledem na moře.
Milovníci designu ocení hlavně širokou škálu vzorů a barev, kterým si dotvoříte interiér vaší ložnice. Zkrášlete si ložnici dle vaší libosti a užívejte si krásné chvíle odpočinku neobyčejným pocitem v povlečení té nejvyšší kvality. S naším povlečením proměníte vaši ložnici v oázu spánku, odpočinku a nebývalého luxusu.